Ontdek het mooiste kustgebied van Nederland

sint-maartenszee

Sint Maartenszee

Dit dorpje, dat door het navigatiesysteem niet wordt gevonden, is een echt vakantiedorp. Er wonen weinig mensen. Door het prachtige duingebied wandel je in 10 minuten naar het heerlijke, brede en rustige strand.

Petten Aan Zee

Petten aan Zee

Achter de brede rug van de Hondsbossche Zeewering ligt Petten. Dit dorp ligt direct aan het duingebied, omringd door bossen, met daarin diep verscholen een sprookjesachtig klein meer. 

Callantsoog

Callantsoog heeft misschien wel het mooiste strand van Nederland. Het strand is lang en breed! Op het zandstrand staan maar liefst zes strandpaviljoens. Het gezellige centrum van Callantsoog ligt direct achter de duinen.

Schagen

Gemeente Schagen: een gezellige gemeente die bestaat uit de stad Schagen en onder andere de kustplaatsen Callantsoog, Petten, Groote Keeten en Sint Maartenszee.
Groote Keeten Drone foto's (1) copy

Groote Keeten

Even ten noorden van de bekende badplaats Callantsoog ligt de heerlijk rustige badplaats Groote Keeten. Het ligt aan een van de breedste stranden van de regio. Rust en ruimte zijn hier de sleutelwoorden, maar je treft hier ook veel liefhebbers van vliegeren en kitesurfen.